Mistral Travel Ltd.
34, Hristo Belchev Str., 1000 Sofia, Bulgaria
Tel. +359 2 980 44 59 Tel./Fax. +359 2 980 41 05
mistral@mistralbg.com
НАЧАЛО  |  ЗА НАС  |  ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ  |  ДОКУМЕНТИ  |  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ!  |  НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  КОНТАКТИ 
Лято 2018 в Кемер
« »

Лято 2018 в Кемер

8 дни / 7 Нощувки
28.04.2018 г. 26.05.2018 г. 23.06.2018 г. 30.06.2018 г. 21.07.2018 г. 28.07.2018 г. 25.08.2018 г. 22.09.2018 г. 29.09.2018 г.
Цена от:  246 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 2 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта - свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 2.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 19.10.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • 1. Плащания:
 • депозит в размер на 250 лева на човек от общата дължима сума на човек при записване;
 • доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
 • седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
 • номер на лиценз: BG 2407 - 12
 • тип самолет: Airbus A319/Embraer 190 (E-90)

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.GOLDEN SUN HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 42 км от ле...
цена от: 222 EUR преглед
STELLA HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
цена от: 332 EUR преглед
KEMER DREAM HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 459.5 EUR преглед
ASTORIA KEMER 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 465 EUR преглед
SELCUKHAN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от ле...
цена от: 667 EUR преглед
GOLDEN LOTUS 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 503.5 EUR преглед
GRAND MIR`AMOR HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 62 км от ле...
цена от: 479 EUR преглед
CLUB SALIMA HV-1 -
Хотелът е разположен на 41 км от ле...
преглед
CLUB HOTEL BELPINAR 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от ле...
цена от: 414.5 EUR преглед
SENTIDO PALMET BEACH RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 60 км от ле...
преглед
L`OCEANICA BEACH RESORT HOTEL 5 * -
Pазположен на 65 км от летището на ...
преглед
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT HV-1/5* -
Хотелът е разположен на 41 км от ле...
преглед
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 54 км от ле...
преглед
DAIMA BIZ RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 62 км от ле...
преглед
ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 60 км от ле...
преглед
CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
преглед
AKKA CLAROS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
цена от: 691 EUR преглед
MIRAGE PARK RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 48 км от ле...
цена от: 561.5 EUR преглед
SIMENA SUN CLUB HV-1 -
Хотелът е разположен на 70 км от ле...
преглед
BARUT KEMER 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
преглед
EUPHORIA TEKIROVA HV-1/5* -
Хотелът е разположен на 70 км от ле...
преглед
MIRADA DEL MAR HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от ле...
преглед
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5 * -
Хотелът е разположен на 36 км от ле...
преглед
RIXOS BELDIBI 5 * -
Хотелът е разположен на 50 км от ле...
преглед
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 70 км от ле...
преглед
MARTI MYRA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 70 км от ле...
преглед
AMARA PRESTIGE 5 * -
Хотелът е разположен на 48 км от Ле...
преглед
RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5 * -
Хотелът е разположен на 73 км от ле...
цена от: 2544 EUR преглед
RIXOS SUNGATE 5 * -
Хотелът е разположен на 50 км от ле...
преглед
SHERWOOD CLUB KEMER 5 * -
преглед
AKKA ANTEDON HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 41 км от ле...
преглед
AMARA DOLCE VITA LUXURY 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от ле...
преглед
GURAL PREMIER TEKIROVA 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от ле...
преглед
MATIATE PARK HOTEL 3 * -
цена от: 453.5 EUR преглед
MATIATE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 41 км от ле...
цена от: 430 EUR преглед
KEMER BOTANIK RESORT 4 * -
цена от: 473 EUR преглед
SOLIM HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
цена от: 405 EUR преглед
GRAND RING HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от ле...
цена от: 390 EUR преглед
SIMENA HOTEL 5 * -
цена от: 435 EUR преглед
GRAND PARK KEMER HOTEL 5 * -
преглед
AMARA CLUB MARINE NATURE HV-1 -
Хотелът е разположен на 41 км от ле...
преглед
LARISSA BELDIBI HOTEL 4 * -
Хотелът се намира се на 41 км от ле...
цена от: 357 EUR преглед
GARDEN RESORT BERGAMOT HOTEL 4 * -
цена от: 355 EUR преглед
HIMEROS BEACH HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 60 км от ле...
цена от: 285 EUR преглед
ARMA'S GUL BEACH HOTEL 4+ * -
цена от: 369 EUR преглед
ARMA'S KAPLAN PARADISE 5 * -
Хотелът е разположен на 75 км от ле...
цена от: 390 EUR преглед
ARMA'S LABADA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
цена от: 439 EUR преглед
ALVA DONNA WORLD PALACE 5 * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
преглед
LARISSA GARDEN 4 * -
Хотелът се намира се на 41 км от ле...
цена от: 300 EUR преглед
LARISSA INN 3 * -
цена от: 322.5 EUR преглед
LARISSA MARE BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от ле...
цена от: 389 EUR преглед
KARMIR RESORT & SPA 5 * -
преглед
ASIA HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 40 км от ле...
цена от: 342.5 EUR преглед
SUNMERRY HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 40 км от ле...
цена от: 234.5 EUR преглед
KORIENT HOTEL 3 * -
цена от: 387.5 EUR преглед
BLAUHIMMEL HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 60 км от ле...
цена от: 345.5 EUR преглед
CLUB HERAKLES HOTEL 3 * -
Хотел e разположен на 50 км от лети...
цена от: 441 EUR преглед
KEMER HOTEL 3 * -
цена от: 354.5 EUR преглед
HIMEROS LIFE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 285 EUR преглед
KALIPTUS HOTEL 2+ * -
цена от: 318 EUR преглед
RIOS BEACH 4 * -
Хотелът е разположен на 38 км от ле...
цена от: 292 EUR преглед
KEMER MILLENNIUM RESORT 5 * -
цена от: 504.5 EUR преглед
GRAND VIKING 4 * -
цена от: 365.5 EUR преглед
BRITANNIA HOTEL&VILLAS 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 361 EUR преглед
PRESA DI FINICA RESORT 5 * -
цена от: 366.5 EUR преглед
BELTUR HOTEL 3 * -
цена от: 467.5 EUR преглед
CASTLE PARK HOTEL 3 * -
цена от: 361 EUR преглед
SEA GULL HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от ле...
преглед
ASEL HOTEL 3 * -
цена от: 361 EUR преглед
LARISSA VISTA 4 * -
цена от: 340 EUR преглед
VIKING NONA BEACH HOTEL 4 * -
цена от: 520.5 EUR преглед
VIKING STAR HOTEL 5 * -
цена от: 506.5 EUR преглед
CLUB BORAN MARE BEACH HV-1 -
преглед
CLUB ZIGANA HV-1 -
Хотелът е разположен на 45 км от ле...
преглед
VALERI BEACH HOTEL 4 * -
цена от: 336.5 EUR преглед
PREMIER PALACE 5 * -
преглед
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5 * -
преглед
QUEEN'S PARK TEKIROVA RESORT & SPA 5 * -
преглед
EVERYTIME HOTEL KIRIS 3+ * -
цена от: 431.5 EUR преглед
ALKOCLAR EXCLUSIVE HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 1046.5 EUR преглед
KORIENT MIRA HOTEL 3 * -
цена от: 372.5 EUR преглед
ARMAS BEACH HOTEL 4 * -
цена от: 386.5 EUR преглед
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1 -
Хотелът е разположен на 46 км от ле...
преглед
ASDEM PARK HOTEL 4 * -
цена от: 387.5 EUR преглед
GRAND NAR HOTEL 4 * -
цена от: 320 EUR преглед
HOTEL CAMYUVA BEACH 4+ * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
цена от: 347.5 EUR преглед
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 359.5 EUR преглед
SINATRA HOTEL 4 * -
цена от: 440.5 EUR преглед
KONAR & DORUK HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 358.5 EUR преглед
AURA RESORT HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
цена от: 410 EUR преглед
CLUB HOTEL SUNBEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от ле...
цена от: 405 EUR преглед
PINE HOUSE 4 * -
цена от: 507 EUR преглед
AYBEL INN HOTEL 3 * -
цена от: 498.5 EUR преглед
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 48 км от ле...
цена от: 378 EUR преглед
PARUS HOTEL KEMER 3 * -
цена от: 280.5 EUR преглед
MAGIC SUN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 35 км от ле...
цена от: 470 EUR преглед
ARES CITY HOTEL 3 * -
цена от: 286.5 EUR преглед
ARES HOTEL KEMER 3 * -
Хотелът е разположен на 50 км от ле...
цена от: 310.5 EUR преглед
ARES BLUE HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 62 км от ле...
цена от: 349.5 EUR преглед
ARES DREAM HOTEL 4 * -
цена от: 377.5 EUR преглед
ELDAR RESORT 4+ * -
Хотелът е разположен на 65 км от ле...
цена от: 596.5 EUR преглед
LA MER HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 46 км от ле...
цена от: 358.5 EUR преглед
LUCIDA BEACH HOTEL 5 * -
преглед
KEMER MILLENNIUM PALACE 4 * -
цена от: 378.5 EUR преглед
MONK BOUTIQUE 4 * -
цена от: 438 EUR преглед
KEMER PARADISE HOTEL 3 * -
цена от: 383 EUR преглед
SUMELA GARDEN HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 45 км от ле...
цена от: 330.5 EUR преглед
CLUB HOTEL BELDIANA 4 * -
Хотелът е разположен на 42 км от ле...
цена от: 379 EUR преглед
NAR HOTEL 3 * -
цена от: 334 EUR преглед
BOTANIK GRAND LUKULLUS HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 363.5 EUR преглед
BOTANIK MAGIC DREAM HOTEL 4 * -
цена от: 363.5 EUR преглед
PGS ROSE RESIDENCE 5 * -
преглед
PGS KIRIS RESORT 5 * -
преглед
ARMERIA HOTEL 3 * -
цена от: 274.5 EUR преглед
CLUB PINARA 4 * -
цена от: 348 EUR преглед
ASEL RESORT 4 * -
цена от: 378.5 EUR преглед
BELPORT BEACH HOTEL 4 * -
Хотелът е разположен на 44 км от ле...
преглед
CARELTA BEACH RESORT & SPA 4 * -
цена от: 465 EUR преглед
IMPERIAL PALACE HOTEL 4 * -
цена от: 348 EUR преглед
MEDER RESORT 5 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
преглед
OZKAYMAK MARINA HOTEL 5 * -
Хотелът е разположен на 45 км от ле...
цена от: 470.5 EUR преглед
MR. CRANE 3 * -
Хотельт е разположен на 55 км от ле...
цена от: 343.5 EUR преглед
IDYROS HOTEL 3 * -
Хотелът е разположен на 55 км от ле...
цена от: 368.5 EUR преглед
 

   Mistral Travel © 2008   Удостоверение за регистрация № 05236 Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети